2 kapotte Habermanspenen = 1 gratis nieuwe speen

Omdat de prijzige Habermanspeen meestal geen lang leven is beschoren, heeft Medela een 2=1 regeling getroffen. Dit houdt in dat je bij het insturen van twee kapotte spenen een nieuwe speen kosteloos tegemoet kan zien. Je kunt de spenen sturen naar:

 

Medela Benelux BV
Antwoordnummer 10568
Postcode 5200 WB ’s Hertogenbosch

De goedkoopste spenen

Een nieuwe Habermanspeen kost in Nederland meer dan tien euro per stuk. Wanneer je ze via internet bestelt bij een online Duitse apotheek ben je – inclusief verzendkosten – stukken goedkoper uit.

HEMA

De draairing van de Habermanset past uitstekend op de standaard flessen van de HEMA. Deze flessen kosten € 2,30 per stuk.

 

Medela 2=1 regeling Haberman spenen

Verpakking spenen Haberman feeder Medela

  Meer leesvoer over schisis: het unieke boek ‘Geboren met een schisis’.

  18 reacties

  1. Kathleen van houten

   de ringen passen ook op difrax flessen 😉

  2. En op die van de Kruidvat. Op eigenlijk elke fles met een smalle opening.

   • Handig om te weten. Ik heb namelijk ook een paar flessen in huis gehad waar ze (net) niet op pasten.

    Zo krijgen we in ieder geval een compleet verhaal en kan iedereen kiezen naar welke winkel hij of zij gaat en/of welke merken passende openingen hebben. 😉

  3. Ilona van Hogeloon

   Wij hebben een extra set via de apotheek laten bestellen voor 20.- Dan heb je een fles met 2 spenen, maar ook extra membraam. En door een aanvullende verzekering werd deze voor de helft vergoed.

  4. En op de flessen van Prenatal 🙂

  5. esmeralda eulderink

   De speen incl. ring en membraam past ook op de fles van DR. Brown, alleen dan zonder het binnen gedeelte van de Dr. Brown 🙂

  6. Hoi allemaal, ik ben 31 wkn en 2 dgn zwanger van ons eerste kindje met enkelvoudige schisis. Wij moeten alles nog uitvogelen en zijn erg blij met alle informatie die je hier kunt vinden!
   Groetjes, Mariska

  7. Hi Mariska,
   Dank voor je leuke reactie, fijn te horen dat je iets aan deze site hebt. Gefeliciteerd ook met je zwangerschap!
   Succes met uitvogelen, er komt waarschijnlijk even veel of je/jullie af, maar dit wordt straks gelukkig ook weer minder. Mocht je vragen hebben, mail me dan gerust.
   Groetjes Marleen

  8. Hoi,
   Ik heb grote medela flessen gekocht bij de prenatal en die passen ook. De fles lekt niet als je de membraan niet uitkookt! Heb hierdoor alleen maar goede ervaring met deze speen. Wat gebruiken jullie tussen de fles en de beker? Tot nu toe kan ik niet echt iets vinden en de beker is nog niet echt een succes.
   Alvast bedankt.

   • Wij zijn direct overgestapt van de fles naar een beker. Veel oefenen en helpen in het begin, maar uiteindelijk vond ik dit ideaal. Tuitbekers hebben we wel even geprobeerd, maar aangezien dat niet lukte zijn we dus direct voor de gewone bekers gegaan.

  9. Hallo, ik heb een vraagje en hoop zo dat jullie mij kunnen helpen! Ons meisje is geboren met een gehemeltedpleet. Ze drinkt uit de Habermanfled. Echter wil ze graag ergens op zuigen, ook als ze geen honger heeften voor haar vingers heeft ze geen geduld… Maar ik kan nergens een geschikte fopspeen vinden. Hebben jullie tips??

   • Hoi Anne, jazeker! Mijn zoontje had dat ook en na heel veel spenen te hebben geprobeerd zijn we destijds uit gekomen bij de Wubbanub speen. Omdat er een knuffeltje aan zit blijf bij goed op zijn plek zitten. Ze zijn niet goedkoop maar iedere cent waard! Veel succes!

  10. 2 kapotte Habermanspenen = 1 gratis nieuwe speen
   Dit kan nog steeds! Vorige week 2 kapotte spenen opgestuurd en deze week een nieuwe ontvangen!

  11. Kan dit nog steeds? Ik kan er nergens iets over vinden.

  12. Hallo Allemaal,.

   Onze dochter is geboren met een schisis(gespleten gehemelte). Nou kan zij gelukkig sinds kort dr flesjes leeg drinken, alleen ervaar ik bij de habermanspeen en medela fles dat de voorkamer niet geleidelijk wordt aangevuld. ik moet het steeds zelf aanvullen. ligt het aan de speen, membraam of fles? ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. wat zou ik als alternatief kunnen gebruiken zodat ik haar niet moet onderbreken tijdens het drinken?

  Laat een reactie achter

  Je email adres wordt niet gepubliceerd.Gemarkeerde velden zijn verplicht *

  *