Modellen met schisis gezocht! – ‘Perfect because of imperfection’

schisis modellen gezocht JOW Fashion Angelle Chang

Angelle en Jowin.

Angelle Chang is fashiondesigner en moeder. Haar zoontje Jowin (4) is geboren met een schisis. Haar kledinglabel heeft ze naar hem genoemd: JOW Fashion. In 2013 lanceerde ze JOW Junior. Dit jaar heeft ze haar eerste dames & herencollectie gelanceerd op LA Fashion Week.

Wat kijk je nou?

Hoewel schisis in Angelle’s familie vaker voorkomt, was het voor haar een uitdaging om alles wat de schisis van Jowin met zich meebracht te verwerken.

‘Alleen al de reacties die ik kreeg… Hoe ga je daarmee om? Ik merkte dat ik steeds bozer werd. Ik had de neiging heftig uit te vallen tegen het zoveelste geschrokken gezicht dat zich ongevraagd in de kinderwagen had gestoken. Wat kijk je nou? Ik had een uitlaatklep nodig, en die heb ik gevonden in kleding.’

Boodschap in kleding

‘Ik wil dat mensen naar mijn zoontje kijken omdat hij er leuk uitziet, niet door zijn litteken. Ook mijn zoon mag er zijn. Ik wil dat hij alles kan doen en bereiken wat iemand zonder schisis ook kan. Mijn doel met JOW Fashion is om mijn boodschap te verspreiden. Dat kan in allerlei vormen. Op dit moment kan ik me heel goed uiten in kleding.’

Iedereen mag gezien worden!

Angelle’s ontwerpen zijn een fusie van haar Nederlands-Chinese afkomst. Ze werkt met traditionele Nederlandse stoffen. Al haar ontwerpen worden in Nederland (hand)gemaakt. Angelle vindt het belangrijk dat de kleding draagbaar en comfortabel is. Kinderen moeten het willen dragen. De kleding valt op: ‘Iedereen mag gezien worden!’ Daarnaast laat ze haar thema Perfect because of imperfection terug komen in de ontwerpen. ‘Niet alles hoeft symmetrisch te zijn. Juist niet.’

DOE MEE!Fotoshoot Perfect because of imperfection’

Voor haar nieuwe collectie wil Angelle een fotoshoot doen met de titel ‘Perfect because of imperfection’. ‘Ik wil graag modellen van alle leeftijden met een schisis laten vastleggen in mijn collectie.’

Ben jij geboren met een schisis en lijkt het je leuk om mee te doen? Angelle zoekt modellen in alle soorten en maten. Kinderen, mannen en vrouwen. Alle nationaliteiten zijn welkom!

Stuur een mailtje naar Angelle Chang: chang.angelle@gmail.com.
Vermeld in de e-mail in ieder geval de volgende gegevens:
– Naam
– Leeftijd
– Contactgegevens
– Maten (confectiemaat, jeansmaat en schoenmaat)

Stuur daarnaast een foto van jezelf mee.
Angelle neemt vervolgens contact met je op.

De fotoshoot zal naar verwachting in september of oktober plaatsvinden in Noord-Brabant.

schisis modellen gezocht JOW Fashion Angelle Chang

schisis modellen gezocht JOW Fashion Angelle Chang

schisis modellen gezocht JOW Fashion Angelle Chang

schisis modellen gezocht JOW Fashion Angelle Chang

schisis modellen gezocht JOW Fashion Angelle Chang

schisis modellen gezocht JOW Fashion Angelle Chang

schisis modellen gezocht JOW Fashion Angelle Chang

%d bloggers liken dit: