Weerbaarheidstraining voor jongeren en volwassen met een schisis op 2 november 2013

De BOSK en Laposa organiseren op zaterdag 2 november een weerbaarheidstraining. Jongeren en volwassenen met een schisis of een craniofaciale aandoening zijn van harte uitgenodigd om deze workshop mentale weerbaarheid bij te wonen. Ook ouders zijn welkom.
Sportpsycholoog Rico Schuijers geeft de training. Ervaringsdeskundigen Sander Noppeneij en Marleen Hartog vertellen hoe zij met hun schisis omgaan.

Zoon met schisis

Rico Schuijers is werkzaam als sportpsycholoog bij het Nederlands Olympisch Team en zelf vader van een zoon met schisis. Hij weet dus uit eigen ervaring wat weerbaarheid bij een kind met schisis betekent. Rico, de man achter het bedrijf ProTask, begeleidt musici en bekende sporters. Hij leert hen om te leren omgaan met stress, vlak voor een optreden of een wedstrijd.

Inhoud weerbaarheidstraining

Wanneer je als ouder je kind wilt leren om sterker in zijn schoenen te staan of wanneer je zelf te maken hebt met een minder positief zelfbeeld en onzekerheid over jezelf, dan is dit een kans om wat extra vaardigheden hiervoor te leren. Het wordt interactief, dus geen saai verhaal. Je wordt actief betrokken zodat je optimaal kunt leren van de ervaringen van een toptrainer.

Weerbaarheidstraining - Wordt zekerder van jezelf.

Een positiever zelfbeeld door weerbaarheidstraining.

Ervaringsdeskundigen

Voorafgaand aan de workshop vertellen Sander Noppeneij en Marleen Hartog hoe zij met hun schisis zijn omgegaan. Sander is dit jaar gestart met zijn coachpraktijk om jongeren te begeleiden die zijn geboren met schisis. Marleen heeft in september haar eerste boek ‘Geboren met een schisis’ uitgebracht met daarin haar ervaringen. Beide zijn vrijwilliger binnen de werkgroep Schisis van de BOSK.

Programma

12.00 – 12.30 uur: ervaringen met schisis door ervaringsdeskundigen Sander en Marleen
12.30 – 13.15 uur: lunch
13.15 – 16.00 uur: training en borrelen

Locatie

In Utrecht, de exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.

Kosten

Deelname is gratis voor leden van de BOSK. De bijdrage voor niet-leden wordt nog bekend gemaakt.

Aanmelden

Meld je aan vóór 24 oktober via info@bosk.nl onder vermelding van ‘Weerbaarheidstraining 2 november 2013’. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Deelnemers ontvangen een week voor aanvang een bevestiging met routebeschrijving.
Georganiseerd door De BOSK en Laposa. 

    Meer leesvoer over schisis: het unieke boek ‘Geboren met een schisis’.

    Laat een reactie achter

    Je email adres wordt niet gepubliceerd.Gemarkeerde velden zijn verplicht *

    *

    %d bloggers liken dit: