Weerbaarheidstraining voor jongeren met een schisis (groep 7/8 en brugklas)

Als je bent geboren met een schisis sta je soms in het middelpunt van de belangstelling, wat je misschien helemaal niet wilt. Als je bijna naar de brugklas gaat is dat voor elke puber best een moeilijk moment; nieuwe kinderen en een nieuwe leraar, en hoe zullen ze reageren? Eigenlijk zou je ergens moeten kunnen leren hoe je omgaat met je schisis, hoe je omgaat met vervelend gedrag, want dat leren ze je natuurlijk weer niet op school! Toch?

Training mentale weerbaarheid

Om je hierbij te helpen organiseert de BOSK op zaterdag 12 september een training mentale weerbaarheid voor jongeren van groep 7/8 en brugklassers en hun ouders in de omgeving van Utrecht.

Wat leer je?

Je leert sterker in je schoenen staan en hoe je mentaal beter weerbaar wordt.
Je leert andere jongeren kennen die hetzelfde hebben als jij, je leert van elkaars ervaringen!

Rico Schuijers

De workshop wordt verzorgd door Rico Schuijers. Rico is werkzaam als sportpsycholoog bij het Olympisch team. Hij leert sporters beter om te gaan met stress, bijvoorbeeld vlak voor een wedstrijd. Hij is zelf vader van een zoon met schisis.

Doe mee op 12 september en leer wat ze jou niet op school vertellen!

Praktische informatie

Kosten:
De bijdrage is € 10,00 p.p. voor BOSK-leden (incl. lunch en terugkommiddag), voor niet-leden is de bijdrage €15,00 p.p. (incl. lunch en terugkommiddag).

Aanmelden
Aanmelden kan via info@bosk.nl, o.v.v. weerbaarheidstraining schisis, vermeld hierbij je naam, leeftijd en met hoeveel personen je deelneemt.

Meer informatie
Meer informatie bij Nina Maldonado via jonima@gmail.com.

Deze training wordt mogelijk gemaakt door ‘Operatie Glimlach‘.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.Gemarkeerde velden zijn verplicht *

*